+32496414004 info@fotomeeus.be
fotoshoot model

Voel je één dag een écht TOP FOTOMODEL!

Geniet eerst van een schitterende make-over door onze ervaren visagistes.

…schitter dan tijdens jouw exclusieve fotoshoot model als een echt fotomodel

met een ervaren vakfotograaf in onze professionele fotostudio!

Resultaat :  prachtige foto’s!

100% tevredenheidsgarantie!

Als je op zoek bent naar de ultieme fotomodellenervaring, dan zijn de Elite en Prestige formules op https://www.fotomodelvooreendag.be/fotoshoot-prijzen/ de perfecte keuze. Deze formules zijn ontworpen voor mensen die op zoek zijn naar een buitengewone en onvergetelijke ervaring, waarbij je de ster van de dag bent en in het middelpunt van de belangstelling staat.

De Elite-formule is perfect voor iedereen die een unieke ervaring wilt en waarbij het draait om het creëren van prachtige foto’s die je voor altijd zult koesteren. Met deze formule krijg je een persoonlijke fotoshoot in een ruime fotostudio met professionele apparatuur.

Het Elite-pakket omvat ook professionele visagie en haarstyling, evenals professionele coaching en begeleiding van een ervaren fotograaf. Hierdoor ben je verzekerd van prachtige foto’s die jouw unieke persoonlijkheid en schoonheid perfect vastleggen. Nadien krijg je tijdens de viewing een uitgebreide selectie van professioneel bewerkte foto’s te zien, zodat je kunt kiezen welke foto’s je wilt gebruiken voor je portfolio, voor een muurdecoratie of album of om te delen op sociale media.

De Prestige-formule gaat nog een stap verder en is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een absoluut onvergetelijke ervaring. Met deze formule krijg je niet alleen een professionele fotoshoot in de studio maar ook een fotoshoot op meerdere buiten locaties met de professionele fotograaf die de hele dag beelden maakt. Ideaal voor wie veel ervaring wil opdoen in de modellenwereld en een ruime variatie wil in de beelden voor portfolio, muurdecoratie, website of social media.

Bovendien is het Prestige-pakket ook inclusief professionele visagie en haarstyling, evenals een ruime selectie van professioneel bewerkte foto’s tijdens de viewing . Bij het Prestige-pakket voorzien we een middagpauze.

Of je nu kiest voor de Elite- of de Prestige-formule, je zult ongetwijfeld genieten van een onvergetelijke ervaring waarbij je je als een echte ster zult voelen. Met professionele begeleiding ben je verzekerd van prachtige foto’s die je voor altijd zult koesteren. Dus waar wacht je nog op? Boek nu jouw onvergetelijke fotomodellenervaring op https://www.fotomodelvooreendag.be/fotoshoot-prijzen/.

Bij Fotomodel voor een dag streven we ernaar om jou de best mogelijke ervaring te bieden, waarbij we aandacht hebben voor elk detail en jou als klant centraal stellen.

Of je nu kiest voor de Elite- of de Prestige-formule, je kunt er zeker van zijn dat je kunt genieten van een professionele fotoshoot en een onvergetelijke ervaring. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of als je meer informatie wilt over onze exclusieve fotomodellenervaringen.

fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model? Je droomt er al lang van om fotomodel te zijn. Vandaag kan het … een fijne belevenis.  Je voelt je als een super topmodel…in de spotlights…omringd door vakmensen in een professionele studio. Schitteren voor de lens van een ervaren topfotograaf die je sterkste kanten toont met adembenemende foto’s.  We starten met de make-over, zowel je make-up als je haarstyling. Dit natuurlijk volgens jouw wensen. Je krijgt er ook nog gratis kleuradvies en schoonheidstips bovenop!

fotoshoot model :Een toffe belevenis! Met een reeks superfoto’s als resultaat. Doe als je vriendinnen en reserveer vandaag nog jouw fotoshoot model en make-over.

Hoe ziet uw dag

als fotomodel eruit?

U kiest voor een halve dag?
  • We starten uiteraard met de ‘make-over’. Onze visagiste en styliste verandert u in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotosessie in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf  geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren. (Indien gewenst kan de fotoshoot model ook op een buitenlocatie doorgaan.)

Hoe ziet uw dag

als fotomodel eruit?

U kiest voor een hele dag?
  • In de vroege voormiddag starten we uiteraard met de ‘make-over’ Onze visagiste en styliste verandert u in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotoshoot model in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf  geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren.
  •  In de namiddag, na een lichte maaltijd, starten we dan met een tweede en eventueel derde fotoshoot model op verschillende  buitenlocaties. Deze locaties worden op voorhand met u doorgepraat tijdens het voorgesprek.

Kies uit onze 2 formules voor fotoshoot model :

ELITE FORMULE *** fotoshoot (aanbevolen)

HALVE DAG slechts € 299 !

Klik hier om te bestellen                                                                                                                                                 

PRESTIGE FORMULE fotoshoot

VOLLEDIGE DAG  slechts € 449 !

Klik hier om te bestellen                                                                                                                                                 

“Ik vond het een heel leuke ervaring en kan het iedereen aanraden!” Carine – 23 jaar

  • jarenlange ervaring op het terrein
  • enkel professionele vakmensen in het team
  • professionele studio speciaal uitgerust voor modellenfotografie
  • 100% tevredenheidsgarantie

U heeft een vraag over fotoshoot model? Stuur een berichtje.

7 + 4 =