+32496414004 info@fotomeeus.be
fotoshoot model

Voel je één dag een écht TOP FOTOMODEL!

Geniet eerst van een schitterende make-over door onze ervaren visagistes.

…schitter dan tijdens jouw exclusieve fotoshoot model als een echt fotomodel

met een ervaren vakfotograaf in onze professionele fotostudio!

Resultaat :  prachtige foto’s!

100% tevredenheidsgarantie!

Als je een fotomodellenervaring hebt gepland bij Fotomodel voor een dag, heb je de mogelijkheid om verschillende technieken en vaardigheden te leren die van onschatbare waarde kunnen zijn voor jou als model . Hieronder staan enkele belangrijke technieken en vaardigheden die je kunt leren tijdens jouw fotomodellenervaring:

Poseren: Een van de belangrijkste vaardigheden die je tijdens een fotomodellenervaring kunt leren, is hoe je moet poseren. Goede poses kunnen ervoor zorgen dat jouw foto’s er natuurlijk en dynamisch uitzien. Een ervaren fotograaf kan je helpen om de juiste poses te vinden die bij jouw lichaam passen en die de beste eigenschappen van jou benadrukken. Tijdens jouw ervaring krijg je de kans om verschillende poses uit te proberen en feedback te krijgen over welke poses het beste bij jou passen.

Belichting: Een andere belangrijke vaardigheid die je kunt leren, is hoe je belichting op de juiste manier kunt gebruiken. Goede belichting kan het verschil maken tussen een geweldige foto en een middelmatige foto. Tijdens jouw fotomodellenervaring leer je hoe je belichting kunt gebruiken om de sfeer en het gevoel van de foto te beïnvloeden, en hoe je met natuurlijk en kunstmatig licht kunt werken.

Compositie: Compositie is een andere belangrijke techniek die je kunt leren tijdens jouw fotomodellenervaring. Compositie gaat over hoe de verschillende elementen in een foto worden gerangschikt en hoe ze samenwerken om een visueel aantrekkelijk beeld te creëren. Tijdens jouw ervaring leer je hoe je de compositie van een foto kunt gebruiken om de aandacht van de kijker te trekken en om de belangrijkste elementen in de foto te benadrukken.

Positie ten opzichte van de camera: Een andere belangrijke vaardigheid die je kunt leren, is hoe je jouw positie ten opzichte van de camera kunt gebruiken om het beste uit jouw foto’s te halen. Jouw positie ten opzichte van de camera kan een enorme invloed hebben op hoe je eruit ziet op de foto. Tijdens jouw fotomodellenervaring leer je hoe je jouw positie kunt gebruiken om de beste hoek te vinden en om jouw lichaam het beste te laten uitkomen.

Houding en uitstraling: Tot slot is houding en uitstraling van groot belang bij het maken van foto’s. Jouw houding en uitstraling kunnen bepalen hoe de kijker jouw foto interpreteert. Tijdens jouw fotomodellenervaring leer je hoe je jouw houding en uitstraling kunt gebruiken om de gewenste sfeer en emotie in de foto te creëren.

 

Natuurlijk is het belangrijk om er goed uit te zien tijdens je fotomodellenervaring, en kleding speelt daarbij een belangrijke rol. Hier zijn enkele tips om ervoor te zorgen dat je kledingkeuze bijdraagt aan een succesvolle fotoshoot:

 1. Kies kleding die past bij het thema van de fotoshoot: Als je een fotoshoot hebt met een bepaald thema, zoals glamour, casual of sportief, zorg er dan voor dat je kleding past bij dit thema. Dit kan betekenen dat je bijvoorbeeld formele kleding aantrekt voor een glamourshoot, of juist sportkleding voor een actiefotoshoot.
 2. Vermijd felle kleuren en grote patronen: Hoewel het verleidelijk kan zijn om felle kleuren en grote patronen te dragen, kan dit afleiden van het doel van de fotoshoot, namelijk het benadrukken van jou als het onderwerp. Kies daarom voor neutrale kleuren en effen kledingstukken om de aandacht op jou te richten.
 3. Draag kleding die past en comfortabel is: Zorg ervoor dat je kleding past bij je lichaamstype en comfortabel zit, zodat je je op je gemak voelt tijdens de shoot. Als je oncomfortabele kleding draagt, kan dat invloed hebben op je houding en uitstraling.
 4. Neem verschillende outfits mee: Het kan een goed idee zijn om meerdere outfits mee te nemen naar de fotoshoot, zodat je kunt variëren en verschillende looks kunt uitproberen. Overleg wel van tevoren met de fotograaf welke outfits geschikt zijn voor de shoot en welke niet.
 5. Accessoires: Accessoires kunnen een extra dimensie toevoegen aan je outfit en kunnen helpen bij het versterken van het thema van de fotoshoot. Denk aan sieraden, hoeden, sjaals en andere items die passen bij je outfit en het thema van de fotoshoot.

Een moodboard is een verzameling van afbeeldingen, foto’s en kleuren die de sfeer en stijl weergeven die je wilt bereiken in een bepaald project. Bij fotoshoots kan het voor modellen een nuttige techniek zijn om hun wensen en verwachtingen te communiceren met de fotograaf.

Als je bepaalde poses, stijlen of thema’s in gedachten hebt voor je fotoshoot, kun je vooraf een moodboard maken om deze ideeën te visualiseren en aan de fotograaf te laten zien. Dit kan helpen om je wensen en verwachtingen duidelijker te maken en een beter beeld te krijgen van wat je kunt verwachten van de shoot.

Je kunt een moodboard maken door afbeeldingen te verzamelen die je aanspreken en deze samen te voegen in een document of collage. Dit kan digitaal via platforms zoals Pinterest of Canva, maar je kunt ook fysieke afbeeldingen uit tijdschriften of kranten knippen en deze op een bord of papier plakken.

Het moodboard kan dienen als een startpunt voor overleg tussen jou en de fotograaf over de stijl en sfeer van de shoot. De fotograaf kan je helpen om je ideeën te vertalen naar de uiteindelijke beelden en kan suggesties geven over hoe je de gewenste sfeer en stijl kunt bereiken.

Het is belangrijk om te onthouden dat het moodboard slechts een richtlijn is en dat het niet de bedoeling is om het precies na te bootsen. De fotograaf zal zijn of haar eigen creativiteit en stijl inbrengen om unieke beelden te creëren die passen bij jou als model en bij de gewenste sfeer en stijl.

Door het gebruik van een moodboard kun je als model meer controle hebben over het eindresultaat van de shoot en ervoor zorgen dat je de gewenste stijl en sfeer bereikt. Het kan ook helpen om de communicatie tussen jou en de fotograaf te verbeteren en ervoor te zorgen dat beide partijen op dezelfde lijn zitten.

 

fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model? Je droomt er al lang van om fotomodel te zijn. Vandaag kan het … een fijne belevenis.  Je voelt je als een super topmodel…in de spotlights…omringd door vakmensen in een professionele studio. Schitteren voor de lens van een ervaren topfotograaf die je sterkste kanten toont met adembenemende foto’s.  We starten met de make-over, zowel je make-up als je haarstyling. Dit natuurlijk volgens jouw wensen. Je krijgt er ook nog gratis kleuradvies en schoonheidstips bovenop!

fotoshoot fotomodel :Een toffe belevenis! Met een reeks superfoto’s als resultaat. Doe als je vriendinnen en reserveer vandaag nog jouw fotoshoot model en make-over.

Hoe ziet uw dag

als fotomodel eruit?

U kiest voor een halve dag?

 • We starten uiteraard met de ‘make-over’. Onze visagiste en styliste verandert u in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotosessie in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf  geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren. (Indien gewenst kan de fotoshoot model ook op een buitenlocatie doorgaan.)

Hoe ziet uw dag

als fotomodel eruit?

U kiest voor een hele dag?

 • In de vroege voormiddag starten we uiteraard met de ‘make-over’ Onze visagiste en styliste verandert u in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotoshoot model in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf  geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren.
 •  In de namiddag, na een lichte maaltijd, starten we dan met een tweede en eventueel derde fotoshoot model op verschillende  buitenlocaties. Deze locaties worden op voorhand met u doorgepraat tijdens het voorgesprek.

Kies uit onze 2 formules voor fotoshoot model :

ELITE FORMULE *** fotoshoot (aanbevolen)

HALVE DAG slechts € 299 !

Klik hier om te bestellen                                                                                                                                                 

PRESTIGE FORMULE fotoshoot

VOLLEDIGE DAG  slechts € 449 !

Klik hier om te bestellen                                                                                                                                                 

“Ik vond het een heel leuke ervaring en kan het iedereen aanraden!”

Carine – 23 jaar

 • jarenlange ervaring op het terrein
 • enkel professionele vakmensen in het team
 • professionele studio speciaal uitgerust voor modellenfotografie
 • 100% tevredenheidsgarantie

U heeft een vraag over fotoshoot model? Stuur een berichtje.

13 + 1 =