+32496414004 info@fotomeeus.be
fotoshoot model

Voel je één dag een écht TOP FOTOMODEL!

Geniet eerst van een schitterende make-over door onze ervaren visagistes.

…schitter dan tijdens jouw exclusieve fotoshoot model als een echt fotomodel

met een ervaren vakfotograaf in onze professionele fotostudio!

Resultaat :  prachtige foto’s!

100% tevredenheidsgarantie!

 

 

 

Fotomodellenwerk is een aantrekkelijke en opwindende carrière die veel mogelijkheden biedt, maar het is ook belangrijk om te begrijpen dat er een zakelijke kant aan vastzit. Hierbij gaat het onder andere om contracten, tarieven en auteursrecht.

Contracten

Voordat je begint aan een fotoshoot, is het gebruikelijk dat er een contract wordt opgesteld waarin de voorwaarden van de shoot worden vastgelegd. Het is belangrijk om het contract zorgvuldig door te lezen voordat je het ondertekent. In het contract worden zaken zoals de datum, de tijd, de locatie, de vergoeding, het gebruik van de foto’s en andere details van de shoot vastgelegd. Zorg ervoor dat je alle details begrijpt voordat je het contract ondertekent.

Tarieven

Als model is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in de tarieven die gebruikelijk zijn in de industrie. Tarieven variëren afhankelijk van het type shoot, het niveau van de fotograaf, de locatie en de duur van de shoot. Het is belangrijk om te onderhandelen over de tarieven voordat je het contract ondertekent. Bespreek de tarieven en zorg ervoor dat je de tarieven begrijpt en dat je het eens bent met het bedrag voordat je de shoot accepteert.

Auteursrecht

Als model heb je bepaalde rechten met betrekking tot de foto’s die tijdens een shoot worden gemaakt. Het auteursrecht ligt in de meeste gevallen bij de fotograaf, maar als model heb je het recht om de foto’s te gebruiken voor persoonlijke promotie. Het is belangrijk om duidelijke afspraken te maken over het gebruik van de foto’s voordat je het contract ondertekent. Als je de foto’s wilt gebruiken voor commerciële doeleinden, zoals in advertenties, is het belangrijk om hierover afspraken te maken met de fotograaf en eventueel extra te betalen.

Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de zakelijke kant van fotomodellenwerk om ervoor te zorgen dat je krijgt waar je recht op hebt en dat je niet voor verrassingen komt te staan. Zorg ervoor dat je duidelijke afspraken maakt en dat je deze afspraken begrijpt voordat je een shoot accepteert. Door op een professionele manier met de zakelijke kant van het fotomodellenwerk om te gaan, kun je ervoor zorgen dat je een succesvolle en duurzame carrière opbouwt.

 

fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model? Je droomt er al lang van om fotomodel te zijn. Vandaag kan het … een fijne belevenis.  Je voelt je als een super topmodel…in de spotlights…omringd door vakmensen in een professionele studio. Schitteren voor de lens van een ervaren topfotograaf die je sterkste kanten toont met adembenemende foto’s.  We starten met de make-over, zowel je make-up als je haarstyling. Dit natuurlijk volgens jouw wensen. Je krijgt er ook nog gratis kleuradvies en schoonheidstips bovenop!

fotoshoot fotomodel :Een toffe belevenis! Met een reeks superfoto’s als resultaat. Doe als je vriendinnen en reserveer vandaag nog jouw fotoshoot model en make-over.

Hoe ziet uw dag

als fotomodel eruit?

U kiest voor een halve dag?

  • We starten uiteraard met de ‘make-over’. Onze visagiste en styliste verandert u in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotosessie in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf  geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren. (Indien gewenst kan de fotoshoot model ook op een buitenlocatie doorgaan.)

Hoe ziet uw dag

als fotomodel eruit?

U kiest voor een hele dag?

  • In de vroege voormiddag starten we uiteraard met de ‘make-over’ Onze visagiste en styliste verandert u in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotoshoot model in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf  geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren.
  •  In de namiddag, na een lichte maaltijd, starten we dan met een tweede en eventueel derde fotoshoot model op verschillende  buitenlocaties. Deze locaties worden op voorhand met u doorgepraat tijdens het voorgesprek.

Kies uit onze 2 formules voor fotoshoot model :

ELITE FORMULE *** fotoshoot (aanbevolen)

HALVE DAG slechts € 299 !

Klik hier om te bestellen                                                                                                                                                 

PRESTIGE FORMULE fotoshoot

VOLLEDIGE DAG  slechts € 449 !

Klik hier om te bestellen                                                                                                                                                 

“Ik vond het een heel leuke ervaring en kan het iedereen aanraden!”

Carine – 23 jaar

  • jarenlange ervaring op het terrein
  • enkel professionele vakmensen in het team
  • professionele studio speciaal uitgerust voor modellenfotografie
  • 100% tevredenheidsgarantie

U heeft een vraag over fotoshoot model? Stuur een berichtje.

9 + 10 =