+32496414004 info@fotomeeus.be
fotoshoots
fotoshoots
fotoshoots
fotoshoots

Heb ik zelf inspraak in de poses tijdens de fotoshoots?

Uiteraard beslist u zelf mee hoe de uiteindelijke foto’s er zullen uitzien. Tijdens de fotoshoots hebt u steeds de mogelijkheid om zelf ideeën aan te brengen of sommige poses die u misschien niet liggen niet te doen. Alles blijft in uw handen. Het zijn tenslotte uw fotohoots en …uw dag als fotomodel! Dus bij ons geen fotograaf die zich opdringt om foto’s te maken waar u zich niet goed bij voelt!

Met hoeveel modellen zullen we die dag zijn in de studio tijdens de fotoshoots?

Jij bent op jouw dag  gegarandeerd het enige model. De fotograaf en de visagiste/styliste zijn enkel met jou bezig tijdens de fotoshoots.

Mag ik zelf een fotolocatie kiezen voor de fotoshoots?

Vaak gebeurt dit door de fotograaf, maar in vele gevallen kan de fotograaf akkoord gaan met een locatie die u zelf aanbrengt. Soms gebeurt het ook dat de fotoshoots op locatie bij het model thuis gebeurt.

Mogen de foto’s ook onthullend of sensueel zijn tijdens mijn fotoshoots?

Jij beslist  helemaal zelf hoe jouw foto’s er zullen gaan uitzien. Tijdens het voorgesprek en de fotoshoots probeer je best zo duidelijk mogelijk te formuleren hoe jij het ziet.

Heb ik zelf inspraak in de kledij?

U bepaalt helemaal zelf welke kledij u draagt bij uw fotoshoots. U kan zich hierbij wel laten adviseren door onze styliste als u dat wenst.

Kan ik tijdens de fotoshoots van kledij wisselen?

Je kan tijdens de fotoshoots zo vaak wisselen van kledij als je zelf wil. In de studio is een kleedkamer voorzien met een grote en goed verlichte spiegel.

Hoe kom ik naar de studio?

U kan best zonder schmink of haarlak naar de studio komen. Wast u de dag tevoren de haren en zorg dat u goed uitgeslapen bent zodat u er stralend uitziet tijdens uw fotoshoots.

Mag ik iemand meebrengen tijdens de fotoshoots?

Als u zich graag laat vergezellen door een vriend/vriendin tijdens de fotoshoots hebben we daar geen problemen mee. Bedenk wel dat deze extra toeschouwer misschien belemmert dat u zich tijdens de fotoshoots helemaal op uw gemak voelt.

Kan ik ook een dag model zijn samen met mijn vriend/vriendin en samen de fotoshoots doen?

Zeker en vast! Als u zich graag laat fotograferen samen met uw partner/vriend/vriendin kunnen we dit uiteraard altijd bespreken. Bespreek het met de fotograaf tijdens het voorgesprek.

Hoe lang moet ik wachten om de beelden te zien?
Tijdens het voorgesprek plannen we ook een datum voor de viewing. Meestal is dit ongeveer een week na de fotoshoots.

Hoe bestel ik een geschenkbon?

Een cadeaubon bestellen doet u hier. Na ontvangst van uw betaling (via bankoverschrijving) sturen we de cadeaubon met de Post op.