+32496414004 info@fotomeeus.be
fotoshoots
fotoshoots
fotoshoots

Wat is Fotomodel voor een Dag en wat houdt het in?
Fotomodel voor een Dag is een fotomodellenervaring waarbij je een professionele fotoshoot krijgt met een ervaren fotograaf. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Heb ik zelf inspraak in de poses tijdens de fotoshoots?

Uiteraard beslist u zelf mee hoe de uiteindelijke foto’s er zullen uitzien. Tijdens de fotoshoots hebt u steeds de mogelijkheid om zelf ideeën aan te brengen of sommige poses die u misschien niet liggen niet te doen. Alles blijft in uw handen. Het zijn tenslotte uw foto’s en …uw dag als fotomodel! Dus bij ons geen fotograaf die zich opdringt om foto’s te maken waar u zich niet goed bij voelt!

Wat is Fotomodel voor een Dag en wat houdt het in?
Fotomodel voor een Dag is een fotomodellenervaring waarbij je een professionele fotoshoot krijgt met een ervaren fotograaf. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar, afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Moet ik ervaring hebben als fotomodel om mee te doen?
Nee, iedereen is welkom bij Fotomodel voor een Dag, ongeacht ervaring of achtergrond. Onze professionele fotografen zullen je begeleiden en tips geven om het beste uit je fotoshoot te halen.

Hoeveel kost een fotoshoot bij Fotomodel voor een Dag?
De kosten variëren afhankelijk van het gekozen pakket. De prijzen zijn te vinden op onze website.

Zijn er beperkingen voor wie kan deelnemen aan de fotoshoot?
Onze fotomodellenervaringen zijn toegankelijk voor iedereen. Er zijn geen beperkingen op basis van leeftijd, geslacht, lichaamsvormen of andere criteria. We willen een inclusieve ervaring bieden voor iedereen die graag een keer fotomodel wil zijn. Belangrijk wel is dat onze fotostudio helaas niet toegankelijk is voor rolstoelgebruikers.

Met hoeveel modellen zullen we die dag zijn in de studio tijdens de fotoshoots?

Jij bent op jouw dag  gegarandeerd het enige model. De fotograaf en de visagiste/styliste zijn enkel met jou bezig tijdens de fotoshoots.

Is het mogelijk om een groepsfotoshoot te boeken?
Neen we bieden geen groepsfotoshoots aan in het concept “fotomodel voor een dag”. Neem contact met ons op voor meer informatie over groepsfotoshoots en de beschikbare opties.

Mag ik zelf een fotolocatie kiezen voor de fotoshoots?

Vaak gebeurt dit door de fotograaf, maar in vele gevallen kan de fotograaf akkoord gaan met een locatie die u zelf aanbrengt. Soms gebeurt het ook dat de fotoshoots op locatie bij het model thuis gebeurt.

Mogen de foto’s ook onthullend of sensueel zijn tijdens mijn fotoshoots?

Jij beslist  helemaal zelf hoe jouw foto’s er zullen gaan uitzien. Tijdens het voorgesprek en de fotoshoots probeer je best zo duidelijk mogelijk te formuleren hoe jij het ziet.

Heb ik zelf inspraak in de kledij?

U bepaalt helemaal zelf welke kledij u draagt bij uw fotoshoots. U kan zich hierbij wel laten adviseren door onze styliste als u dat wenst.

Kan ik tijdens de fotoshoots van kledij wisselen?

Je kan tijdens de fotoshoots zo vaak wisselen van kledij als je zelf wil. In de studio is een kleedkamer voorzien met een grote en goed verlichte spiegel. We raden aan om verschillende outfits mee te nemen, zodat je tijdens de fotoshoot kunt wisselen.

Hoe kom ik naar de studio?

U kan best zonder schmink of haarlak naar de studio komen. Wast u de dag tevoren de haren en zorg dat u goed uitgeslapen bent zodat u er stralend uitziet tijdens uw fotoshoots.

Mag ik iemand meebrengen tijdens de fotoshoots?

Als u zich graag laat vergezellen door een vriend/vriendin tijdens de fotoshoots hebben we daar geen problemen mee. Bedenk wel dat deze extra toeschouwer misschien belemmert dat u zich tijdens de fotoshoots helemaal op uw gemak voelt.

Is Fotomodel voor een Dag ook voor mannen?

Ja,Fotomodel voor een Dag is er ook voor mannen. Wij vinden het belangrijk om een inclusieve ervaring aan te bieden en iedereen de kans te geven om zich even een fotomodel te voelen, ongeacht geslacht, leeftijd, lichaamsvormen of ervaring.

Onze professionele fotograaf heeft ervaring met het werken met mannen en weet hoe het beste uit iedereen te halen, of je nu een beginnend model bent of al ervaring hebt voor de camera.

Bovendien vinden wij het belangrijk om te benadrukken dat mannen ook een belangrijke rol spelen in de modellenwereld en dat zij net zo welkom zijn om deel te nemen aan onze fotomodellenervaringen. Of je nu geïnteresseerd bent in fashion, commerciële of artistieke fotografie, bij Fotomodel voor een Dag kun je terecht voor een professionele fotoshoot die aan jouw wensen voldoet.

Kan ik ook een fotomodel voor een dag zijn samen met mijn vriend/vriendin en samen de fotoshoots doen?

Zeker en vast! Als u zich graag laat fotograferen samen met uw partner/vriend/vriendin kunnen we dit uiteraard altijd bespreken. Bespreek het met de fotograaf tijdens het voorgesprek.

Hoe lang moet ik wachten om de beelden te zien?
Tijdens de shoot plannen we ook een datum voor de viewing. Meestal is dit ongeveer een week na de fotoshoot.

Hoe bestel ik een geschenkbon?

Een cadeaubon bestellen doet u hier. Na ontvangst van uw betaling (via bankoverschrijving) sturen we de cadeaubon met de Post op.