+32496414004 info@fotomeeus.be
fotoshoot model

Voel je één dag een écht TOP FOTOMODEL!

Geniet eerst van een schitterende make-over door onze ervaren visagistes.

…schitter dan tijdens jouw exclusieve fotoshoot model als een echt fotomodel

met een ervaren vakfotograaf in onze professionele fotostudio!

Resultaat :  prachtige foto’s!

100% tevredenheidsgarantie!

Fotomodellenwerk is een fantastische manier om je creatieve vaardigheden te tonen en te ontwikkelen. Of je nu net begint met fotomodellenwerk of al ervaring hebt, er zijn talloze manieren waarop je creativiteit kunt inzetten om het beste uit je fotomodellenervaring bij te halen. Hieronder volgen enkele ideeën om je te helpen je creatieve kant te laten zien tijdens je volgende fotoshoot.

 1. Experimenteer met verschillende poses: Poseren is een essentieel onderdeel van fotomodellenwerk. Experimenteer met verschillende poses om te zien welke het beste bij jou past. Probeer verschillende houdingen en bewegingen uit om een unieke en creatieve look te creëren.
 2. Speel met de belichting: Belichting is een belangrijk element van fotografie. Houd rekening met de richting van het licht en hoe het licht op je lichaam en gezicht valt.
 3. Kies voor een opvallende outfit: De juiste outfit kan een grote impact hebben op de foto’s. Kies voor kleding die opvalt en die past bij het thema van de shoot. Probeer ook te experimenteren met accessoires, zoals hoeden, sieraden en schoenen, om een unieke en creatieve look te creëren.
 4. Maak gebruik van props: Props zijn een geweldige manier om creativiteit toe te voegen aan je fotoshoot. Kies voor objecten die passen bij het thema van de shoot en die je persoonlijkheid weergeven. Probeer ook te experimenteren met verschillende materialen en texturen om een unieke en creatieve look te creëren.
 5. Speel met de omgeving: De omgeving waarin je fotografeert kan een grote impact hebben op de foto’s. Probeer te experimenteren met verschillende locaties en achtergronden om een unieke en creatieve look te creëren. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van graffiti muren, parken, architectuur, enzovoort. Bespreek met de fotograaf welke locaties jij mooi vindt.
 6. Laat je emoties zien: Emoties zijn een belangrijk onderdeel van fotomodellenwerk. Laat je emoties zien en wees niet bang om jezelf kwetsbaar op te stellen. Probeer te experimenteren met verschillende emoties, zoals blijdschap, verdriet, woede, enzovoort, om een unieke en creatieve look te creëren.
 7. Werk samen met de fotograaf: Samenwerking is een sleutel tot succesvol fotomodellenwerk. Werk samen met de fotograaf om te zien welke ideeën en suggesties hij of zij heeft. Bespreek samen het thema van de shoot en hoe je creativiteit kunt toevoegen om het beste resultaat te bereiken.
 8. Maak gebruik van make-up en haar: Make-up en haar kunnen een grote impact hebben op de foto’s. Experimenteer met verschillende make-up en haarstijlen om een unieke en creatieve look te creëren. Denk bijvoorbeeld aan felle lippenstift, dramatische eyeliner, enzovoort. Bespreek met de visagiste  welke look bij jouw past en wat je wil uitdrukken en als einddoel ziet van de modellenfotografie.
 9. Wees jezelf.
 1. Durf te experimenteren: Fotomodellenwerk is de perfecte gelegenheid om te experimenteren en je creativiteit de vrije loop te laten. Probeer nieuwe ideeën en concepten uit om te zien wat werkt en wat niet. Wees niet bang om grenzen te verleggen en te proberen iets anders te doen.
 2. Luister naar muziek: Muziek kan een geweldige inspiratiebron zijn tijdens een fotoshoot. Luister naar muziek die past bij het thema van de shoot en laat het je creatieve sappen stromen. De muziek kan je helpen om je emoties te uiten en je in de juiste stemming te brengen voor de shoot.
 3. Gebruik je omgeving als inspiratie: Inspiratie kan overal vandaan komen, dus gebruik je omgeving als inspiratiebron. Kijk naar de kleuren, patronen en vormen om je heen en probeer deze in je foto’s te integreren. Dit kan je helpen om unieke en creatieve beelden te creëren.
 4. Werk met andere modellen: Samenwerking met andere modellen kan een geweldige manier zijn om creativiteit toe te voegen aan je fotoshoot. Werk samen met andere modellen om verschillende poses, bewegingen en emoties uit te proberen. Dit kan een geweldige manier zijn om nieuwe ideeën te ontdekken en inspiratie op te doen.
 5. Verander je perspectief: Verandering van perspectief kan een enorme impact hebben op de foto’s. Probeer verschillende hoeken en perspectieven uit om een unieke en creatieve look te creëren. Dit kan je helpen om nieuwe en interessante beelden te creëren die anders over het hoofd gezien zouden worden.
 6. Geniet ervan: Fotomodellenwerk moet vooral leuk zijn, dus geniet ervan en wees jezelf. Laat je creativiteit de vrije loop en experimenteer met nieuwe ideeën en concepten. Als je geniet van de ervaring, zal je creativiteit vanzelf stromen en zul je geweldige foto’s creëren.

 

fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model
fotoshoot model? Je droomt er al lang van om fotomodel te zijn. Vandaag kan het … een fijne belevenis.  Je voelt je als een super topmodel…in de spotlights…omringd door vakmensen in een professionele studio. Schitteren voor de lens van een ervaren topfotograaf die je sterkste kanten toont met adembenemende foto’s.  We starten met de make-over, zowel je make-up als je haarstyling. Dit natuurlijk volgens jouw wensen. Je krijgt er ook nog gratis kleuradvies en schoonheidstips bovenop!

fotoshoot model :Een toffe belevenis! Met een reeks superfoto’s als resultaat. Doe als je vriendinnen en reserveer vandaag nog jouw fotoshoot model en make-over.

Hoe ziet uw dag

als fotomodel eruit?

U kiest voor een halve dag?

 • We starten uiteraard met de ‘make-over’. Onze visagiste en styliste verandert u in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotosessie in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf  geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren. (Indien gewenst kan de fotoshoot model ook op een buitenlocatie doorgaan.)

Hoe ziet uw dag

als fotomodel eruit?

U kiest voor een hele dag?

 • In de vroege voormiddag starten we uiteraard met de ‘make-over’ Onze visagiste en styliste verandert u in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan start de eerste fotoshoot model in de fotostudio, speciaal ingericht voor modellenfotografie. De fotograaf  geeft met veel geduld en vakkennis u voldoende aanwijzingen en feedback om uw poseerwerk te perfectioneren.
 •  In de namiddag, na een lichte maaltijd, starten we dan met een tweede en eventueel derde fotoshoot model op verschillende  buitenlocaties. Deze locaties worden op voorhand met u doorgepraat tijdens het voorgesprek.

Kies uit onze 2 formules voor fotoshoot model :

ELITE FORMULE *** fotoshoot (aanbevolen)

HALVE DAG slechts € 299 !

Klik hier om te bestellen                                                                                                                                                 

PRESTIGE FORMULE fotoshoot

VOLLEDIGE DAG  slechts € 449 !

Klik hier om te bestellen                                                                                                                                                 

“Ik vond het een heel leuke ervaring en kan het iedereen aanraden!”

Carine – 23 jaar

 • jarenlange ervaring op het terrein
 • enkel professionele vakmensen in het team
 • professionele studio speciaal uitgerust voor modellenfotografie
 • 100% tevredenheidsgarantie

U heeft een vraag over fotoshoot model? Stuur een berichtje.

12 + 2 =