+32496414004 info@fotomeeus.be
fotoshoots

Heb ik zelf inspraak in de poses tijdens de fotoshoot?

Uiteraard beslist u zelf mee hoe de uiteindelijke foto’s er zullen uitzien. Tijdens de fotoshoot hebt u steeds de mogelijkheid om zelf ideeën aan te brengen of sommige poses die u misschien niet liggen niet te doen. Alles blijft in uw handen. Het is tenslotte uw fotohoot en …uw dag als fotomodel! Dus bij ons geen fotograaf die zich opdringt om foto’s te maken waar u zich niet goed bij voelt!

Met hoeveel modellen zullen we die dag zijn in de studio?

Jij bent op jouw dag  gegarandeerd het enige model. De fotograaf en de visagiste/styliste zijn enkel met jou bezig.

Mag ik zelf een fotolocatie kiezen?

Vaak gebeurt dit door de fotograaf, maar in vele gevallen kan de fotograaf akkoord gaan met een locatie die u zelf aanbrengt. Soms gebeurt het ook dat de fotoshoot op locatie bij het model thuis gebeurt.

Mogen de foto’s ook onthullend of sensueel zijn?

Jij beslist  helemaal zelf hoe jouw foto’s er zullen gaan uitzien. Tijdens het voorgesprek en de fotoshoot probeer je best zo duidelijk mogelijk te formuleren hoe jij het ziet.

Heb ik zelf inspraak in de kledij?

U bepaalt helemaal zelf welke kledij u draagt bij uw fotoshoot. U kan zich hierbij wel laten adviseren door onze styliste als u dat wenst.

Kan ik tijdens de shoot van kledij wisselen?

Je kan tijdens de shoot zo vaak wisselen van kledij als je zelf wil. In de studio is een kleedkamer voorzien met een grote en goed verlichte spiegel.

Hoe kom ik naar de studio?

U kan best zonder schmink of haarlak naar de studio komen. Wast u de dag tevoren de haren en zorg dat u goed uitgeslapen bent.

Mag ik iemand meebrengen tijdens de fotoshoot?

Als u zich graag laat vergezellen door een vriend/vriendin tijdens de fotoshoot hebben we daar geen problemen mee. Bedenk wel dat deze extra toeschouwer misschien belemmert dat u zich tijdens de shoot helemaal op uw gemak voelt.

Kan ik ook een dag model zijn samen met mijn vriend/vriendin?

Zeker en vast! Als u zich graag laat fotograferen samen met uw partner/vriend/vriendin kunnen we dit uiteraard altijd bespreken. Bespreek het met de fotograaf tijdens het voorgesprek.

Hoe lang moet ik wachten om de beelden te zien?
Tijdens het voorgesprek plannen we ook een datum voor de viewing. Meestal is dit ongeveer een week na de fotoshoot.

Hoe bestel ik een geschenkbon?

Een cadeaubon bestellen doet u hier. Na ontvangst van uw betaling (via bankoverschrijving) sturen we de cadeaubon met de Post op.