fotomodel voor een dag foto
 

Verras uw partner met een unieke fotoshoot.

meer >>

  Bezorg uw emailadres en uw geboortedatum en maak kans op een gratis fotoshoot !
  *
  *
  *
 
u bevindt zich hier:. home | fotoshoot cadeau

Fotoshoot cadeau

Geen idee voor een cadeau? Op zoek naar een uniek en origineel geschenkidee voor een verjaardag of Valentijn? Bij fotomodelvooreendag.be vindt u voor elk budget een mooi geschenkidee in de vorm van een fotoshoot. U geeft niet zomaar een origineel cadeau, maar een fantastische verzameling originele foto’s. Een cadeau waar iedereen nog jaren van nageniet. Een fotoshoot bij een professioneel modellenfotograaf is een heerlijk cadeau om te krijgen, maar misschien even leuk om te geven. Het verjaardagscadeau kan u gewoon online reserveren en bestellen. Enkel bij fotomodelvooreendag.be

 

Fotoshoot cadeau - voorbeelden

fotoshoot cadeau foto 1
fotoshoot cadeau foto 2
fotoshoot cadeau foto 3
fotoshoot cadeau foto 2

Onze fotoshoot cadeau formules
Vragen ? neem dan met ons contact op

Waarom een fotoshoot cadeau doen? Een fotoshoot cadeau geven is misschien wel even leuk als een fotoshoot cadeau krijgen. Bij fotomodel-voor-een-dag is een fotoshoot cadeaubon makkelijk en snel en veilig. Je bestelt de cadeaubon van de fotoshoot die je wenst via mail (in geval van twijfel over de juiste keuze mag u gerust even bellen of mailen) en de rest regelen we via overschrijving en de Post. Enkele dagen later hebt u dus uw cadeaubon voor de fotoshoot reeds in de brievenbus. Mooi vormgegeven en klaar om te geven! Makkelijk dus. Wil de persoon aan wie je de cadeaubon schenkt nog iets aan de fotoshoot veranderen die u cadeau gaf, kan dat ook nog makkelijk (bijvoorbeeld : de visagiste erbij nemen, of de fotoshoot in de fotostudio in Antwerpen doen in plaats van op locatie) Dat kan zonder enig probleem. Het grote voordeel van werken met de cadeaubon is dat het model zelf (de persoon aan wie u de cadeaubon schenkt voor de fotoshoot) zelf in het voorgesprek kan bepalen wanneer de fotoshoot zal plaatsvinden en welke opties hij/zij daarbij verkiest.

Staat op de cadeaubon voor de fotoshoot de werkelijke waarde in euro vermeld? Neen, er staat enkel waarvoor de bon kan gebruikt worden (bijvoorbeeld fotoshoot voor een halve dag inclusief visagiste) Hebt u graag dat de waarde (in euro) op de bon vermeld staat, vermeld u dat duidelijk in uw mail aub. Een fotoshoot cadeau doen is uiteraard een ideaal valentijnsgeschenk! Een fotoshoot als koppel of een fotoshoot van je partner is niet alleen een romantisch cadeau maar levert ook mooie romantische beelden die je nog lang zal koesteren en die deel zullen uitmaken van jullie persoonlijk verhaal. Een verhaal heeft zo zijn beelden nodig. Kies voor mooie en sprekende beelden met fotomodel-voor-een-dag. Als je een fotoshoot cadeau geeft aan je partner zeg je niet alleen “Ik zie je graag” maar ook “Ik ZIE je graag”. Ik wil mooie beelden van je dat ik ook naar je kan ‘zien’ als je niet bij me bent. Een fotoshoot als cadeau is dus steeds een sterke aanrader! Een fotoshoot bij fotomodel-voor-een-dag is ook een veilig cadeau. (met 100% tevredenheidsgarantie)

Nieuw bij fotomodel-voor een-dag! Bij elke fotoshoot krijg je een gratis viewingsessie cadeau waarbij de fotograaf samen met jou op zoek gaat naar de sterkste beelden en de beste manier om die te presenteren : als album, als enkelvoudige muurdecoratie of in een collectie aan de wand (canvas, dibond, …)

Aarzel niet het fotomodel-voor-een-dag-team te contacteren om eventuele vragen te beantwoorden betreffende de fotoshoot of de cadeaubon.


Facebook - twitter

FOTOMODEL VOOR EEN DAG
- Tel: 03/664.22.72 - Gsm: 0496/41.40.04 - email ons developed by Websitedokter